Helsingør Bådsaalg - Telefon +45 28 35 37 73

logo hbs1

Nidelv 28 HT

Specifications

  • Sag nr.: 2433
  • Søsat: 1987
  • Længde: 9.00 m.
  • Bredde: 3,05 m.
  • Dybgang: Ca.0,90 m.
  • Deplacement: Ca.3.500 kg.
  • Motor: Volvo Penta TMD40C, 129 hk, ferskvandskølet, fast aksel, årg.1987.
  • Pris: Ny pris Dkk.270.000
  • Udstyrsliste/Inventory: Download her

Beskrivelse

Nidelv 28 HT.
Norsk kvalitets motorbåd med en marchfart omkring 6-8 knob.
Båden er en gennemført og velfungerende turmotorbåd, hvor der ikke er gået på kompromis med noget. Alt er lavet i hånden, og der er virkelig blevet kræset for detaljerne. Nidelv 28 HT er det tætteste man kommer på et flydende sommerhus i Nidelvs serie. Pantry med køleskab i cockpittet hvor man har dejligt udsyn, når der laves mad. Styreplads med 2 bekvemme styrestole og godt udsyn og oversigt over instrumenter. Stor siddegruppe med plads til 6-8 personer der kan laves om til soveplads for 2 personer. Sol plads med hynde over indgang til agterkahytten. I båden findes rigeligt således med plads til seks personer som sammen kan spise, sove, og nyde livet til søs.
Det flotte træarbejde er med til at skabe en følelse af luksus og velvære ombord.
Sælger beskriver selv sin båd således:
Fribordet fremstår med div. ridser i gelcoaten, samt en lidt større skade på fribordet på bagbord side lige før stævnen. Div. stjernedannelser ses omkring nogle af søgelænderets secpterfødder(fotos heraf kan fremsendes på forlangende). Diverse vinduer skal have skiftet tætningslister. 
Trods sine 28 fods størrelse er det en rummelig båd, men ikke større end man nemt kan komme ind i havne og andre steder, og den her Nidelv er udstyret med både bovpropel og agter thruster, som gør det nemt at manøvrere i både havne, kanaler og sluser. Båden er rummelig idet der i for kahyt kan redes op til 2 -3 personer, i pantyen 3 personer og agter kahytten 2 personer. Båden er af flere blevet betegnet som et flydende sommerhus, desuden indeholder båden, for kahyt med kombiovn, radio, fjernsyn, fryser 230 Volt + toiletrum med elektrisk toilet og håndvask med varmt og kold vand. Pantyen indeholder vinkel siddegruppe med bord + solhynde over agter kahyt + dobbelt førersæde der kan vippes frem og danne køkkenbord med induktionsplader, 2 køleskabe, 2 spritblus, og 1 dobbelt induktions plade 230Volt. Samt vask med varmt og kold vand. Agter kahyt med fast madras ca.110x210. Båden indeholder Webasto oliefyr der kan sende varme til for og agter kahyt samt cockpit/panty. Inverter 12/230Volt kan forsyne både fryser og induktions pladen under sejlads. I alt 5 stk. batterier af 115AH. til at dække for og agter thruster samt inverter + el ombord. Varmtvands beholder på 20 l-230 Volt der er koblet op med motorvarme så altid varmt vand når man sejler. Tanke; ca.180 l brugsvand + spildevandstank ca. 120 l med tømnings muligheder, håndpumpe eller udsug i dæk. Desuden er der 2 stk. diesel tanke af ca. 150 l pr. stk. samtlige tanke er af plastik/ fiber.
Volvo Penta motor TMD 40C 129 HK med fast aksel og 4 bladet propel.
Båden kan sejle max 13 knob sejler rigtig godt ved 6-8 knob, ved 6-6,5 knob bruger den ca.4- 5 l diesel i timen.
Vi har brugt båden rigtig meget til kanalsejlads og det er en fantastisk båd at opholde sig i gennem flere uger/ måneder.
Da vi fik båden i efteråret 2011 startede vi med den store service, afmontering og kontrol af varmeveksler, udskiftning af cirkulationspumpe og generator samt kontrol af selvstarter og alle tænkelige dele.
Hvert efterår er båden blevet klargjort til vinter, med frostvæske + olieskift og diverse filtre og anoder. I 2014 båden blev slebet ned under vandlinjen og fik 3x primer og 2x bundmaling. I 2015 fik renoveret dyser. I 2017 ny motorophæng og renoveret turbo. I 2019 fik vi renoveret diesel pumpe og impeller pumpe og justeret ventiler og nye sø ventiler.
Vi har haft rigtig mange gode dage/uger og måneder på vores ture, som er gået til Middelhavet -Wien-Berlin -Paris -Amsterdam - Roterdam - Antverpen – Kruselle- Oslo og Stockholm.
Båden er klar gjort til søsætning med 2 års Jotum Non stop Supreme bundmaling.
Ligger i hal for vinteren i Nykøbing Mors og fremvises der af sælger selv, efter aftale.

Del båden her

Udstyrsliste/Inventory

Download

Kontakt os
Husk at afkrydse feltet i bunden (Jeg er ikke en Robot)