Helsingør Bådsaalg - Telefon +45 28 35 37 73

logo hbs1

Bianca 36

Specifications

  • Sag nr.: 2328
  • Søsat: 1989
  • Længde: 10,52 m.
  • Bredde: 3,05 m.
  • Dybgang: 1,72 m.
  • Motor: Yanmar 30 hk
  • Pris: Stærkt nedsat til 150.000 Dkk.
  • Udstyrsliste/Inventory: Download her

Beskrivelse

Bianca 36.
Flot enejers Bianca 36 sælges. Ejer har arbejdet på Bianca værftet og selv apteret båden, som er den sidst byggende Bianca 36.
Bianca 36 er normalt monteret med fast skrueaksel. Denne udgave er med sejldrev, hvilket har muliggjort at monterer motor under nedgangen.
Dette har givet en markant bedre pladsudnyttelse.
Bianca 36 er en smuk og rummelig turbåd med flushdæk og smukke linjer.
Det er en velsejlende og hurtigt familie cruiser.
Om læ er hun smukt apteret, rummelig og hyggelig. I alt 3 kahyttet, med 5 1/2 køje, inkl. salon. Ejer har passet godt på sit skib og hun fremstår i god stand. Teakdæk er omfuget i 2010 og motor renoveret i ca.2014. Udstyret med solpanel, v/k vand, soloverdækning af hele båden, ankerspil agter mv.
Båden har fast havneplads i Netsel Marina i Marmaris/Tyrkiet.
En af de bedste marinaer i middelhavet med top service året rundt.
Netsel er en "by marina" i gåaftand til Marmaris hyggelige og historiske centrum.
Netsel Marina beskriver sig selv således:
One of the most prestigious marinas of Eastern Mediterranean, Netsel Marmaris Marina is continuing to serve as the joint enterprise of Torunlar REIT and Koç Group and the sixth marina of Setur Marinas chains.
Lolling against the unique pine woods of Marmaris, Netsel Marmaris Marina lies like a matchless pearl at the heart of Marmaris bay that seems as a natural lake adorned with the most special tones of turquoise. One of the most important features of this marina is that it is a “city marina”. Neighbouring the historical Marmaris castle and entertainment venues, the marina is only at two minutes walking distance from the city centre. Netsel Marmaris Marina is one of the safest shelters against unfavourable weather conditions with its strong wave breakers and naturally safeguarded port.
Klik her for at se havnens hjemmeside; http://www.netselmarina.com/en/
Havnepladsen koster ca.2.900 Euro om året og kan overtages. Her er således en spændende chance for at overtage en velkørende feriebåd i et pragtfuldt område med utalige sejladsmuligheder. Båden er registreret i Danmark/i Skibsregistret og er således hjemmehørende i Danmark/EU.
Båden er sandwichbygget i både dæk og skrog og er således naturlig kølig i varmen. Sælger har de fleste år haft båden på land om vinteren og bunden er epoxybehandlet i ca.2010. En unik chance for et at overtage et middelhavns eventyr/feriebåd/bolig i drift, med alt ombordværdende udstyr, til en meget fornuftig pris.

Vi overlader ordet til sælger:
Vi har haft stor glæde af at have båden liggende i Marmaris i det sydvestlige, solbeskinnede hjørne af Tyrkiet, som er et sandt eldorado for sejlere. Her har vi mulighed for at sejle til næsten uberørte vige og bugter, hvor man kan kaste anker og fortøje båden. I de stille bugter føler man, at man ejer hele den skønne plet, hvor man bare kan nyde de smukke omgivelser, bade, fiske eller tage solbad og læse bøger. I en sådan bugt har vi ofte tilbragt op til en uge. I de dybe bugter findes der som regel en strandrestaurant, hvor man kan nyde et glas vin og et dejligt måltid, mens man betragter solnedgangen over havet. Prisniveauet er meget rimeligt, og folk er venlige og imødekommende. Det er også nemt at sejle til små, charmerende landsbyer, hvor man kan nyde naturen, den lokale mad og opleve det virkelige Tyrkiet. Herfra er der også mulighed for at sejle til det græske øhav, som ikke er ret langt væk, afhængigt af vind og vejr. Således har vi ofte kombineret en ferie i Tyrkiet med et besøg på nogle af de græske øer. Skulle en køber ønske at have båden liggende på en græsk ø i stedet, er der altså gode muligheder for at sejle den derover. På de tyrkiske kyster er man i sikkerhed. Der er kystbevogtning, så man kan føle sig helt tryg. Uanset hvor man befinder sig, selv i den fjerneste bugt, er der telefondækning og internet, så man er ikke afskåret fra omverdenen. Når man sejler i en dansk registreret båd, der befinder sig i udlandet, har man ret til kun at betale halvdelen af forsikringen. Det beløb kan ca. dække to personers rejseudgifter til Marmaris. Generelt synes jeg, at man får større glæde af båden ved at have den liggende dernede pga. klimaet. Man kan fx gå i vandet fra april til november. Vi har valgt at være dernede forår og efterår og at være hjemme i Danmark i den varmeste periode. Det forlænger sommeren og ruster en til vinterhalvåret.
Netsel Marina i Marmaris betegnes som Middelhavets bedste mht. service. Der er konstant overvågning og hjælp til at komme ind og ud af havnen.
Desuden er der gode indkøbsmuligheder og gåafstand til byen.
Med venlig hilsen
Skipper Cevat

 

Del båden her

Udstyrsliste/Inventory

Download

Kontakt os
Husk at afkrydse feltet i bunden (Jeg er ikke en Robot)