Helsingør Bådsaalg - Telefon +45 28 35 37 73

logo hbs1

Dufour 34 Performance

Specifications

Beskrivelse

Dufour 34 Performance.
Flot fransk bygget sejlbåd som er velegnet til såvel familieture som kapsejlads. Båden er søsat første gang 2004. Den er indrettet 3 kabiners version med aflukkelig forkahyt med skab. Her er toilettet praktisk placeret, hvilket har givet plads til 2 separate agterkahytter med dobbelt køjer. Hoved salon med sidde arrangement til 6 personer og et kompakt, men praktisk pantry, med, el induktions komfur/ovn, dobbelt vask og stor køleboks i bordet. Heroverfor navigationsplads. Ståhøjden i salonen er på ca.188 cm.
Dufour 34 er en smuk og hurtig sejlbåd, absolut med kapsejlads potentiale, men også velegnet til tur og familie sejlads. Cockpittet er velindrettet også til singlehand sejlads/ lille besætning.
En sporty sejlbåd der fik prisen European Yacht of the Year i 2003 i klassen for 10-12 meter sejlbåde. Dette Umberto Felci-design fra 2002 har en dyb blykøl og en slankt, men meget dybt ror og et slankt skrog, der glider gennem vandet med minimeret modstand. Hun er givende at sejle og dejligt afbalanceret på roret.
Hun er det modsatte af en flydende campingvogn, sporty, compact og med en del store kapsejlads trofæer/sejre i bagagen.
Klik herover og se udstyrsliste og brochure på Dufour 34 Performance.
Fremvises af sælger på land i Vallensbæk havn, efter aftale med formidler.

Del båden her

Udstyrsliste/Inventory

Download

Kontakt os
Husk at afkrydse feltet i bunden (Jeg er ikke en Robot)