Helsingør Bådsaalg - Telefon +45 28 35 37 73

logo hbs1

Hallberg Rassy 342

Specifications

  • Sag nr.: 2386
  • Søsat: 2009
  • Længde: 10,32 m.
  • Bredde: 3,42 m.
  • Dybgang: 1,82 m.
  • Deplacement: 5.300 kg.(tom båd)
  • Motor: Volvo Penta D1-30, 29 hk,ferskvandskølet.
  • Pris: Dkk.1.195.000
  • Udstyrsliste/Inventory: Download her

Beskrivelse

Hallberg Rassy 342 sælges for privat dansk ejer. HR 342 har et totalt nyt design, og erstatter den 15 år ældre HR 34, som var en stor succes for Hallberg Rassy.
Båden har udelukkede været benyttet til privat tursejlads. Hallberg Rassy 342 repræsenterer det ultimative bådebyggeri og er kendt for sine fremragende sejlegenskaber. German Frers er konstruktøren bag denne HR 342, og dermed er sejlegenskaber og udseende på forhånd sikret det bedst tænkelige kvalitetsstempel. HR 342 er en omhyggeligt gennemtænkt videreudvikling af den banebrydende forgænger, HR 34, med utallige små og større forbedringer, både hvad angår komfort, indretning og sø- og fartegenskaber, bla. kan nævnes:
40 cm længere vandlinje, 9 cm længere salon, 11 cm længere køjer i forkahytten, generelt bredere køjer, ståhøjde øget med 5 cm til 1.91 cm og større generel tank kapacitet. Alle væsentlige punkter.
Der er bygget i alt 329 eksemplarer, gennem 13 års ubetinget og berettiget succes. Alt i denne båd er gennemført til mindste detalje, og alt vidner om omhu og omtanke i planlægning og udførelse. Træværket om læ i Khayamahogny er fornemt udført snedkerhåndarbejde. Der er designmæssigt om læ holdt et snit mellem det varme gyldne træ til rufhøjde og derover hvidt med kun langsgående træ lister og greb i ruftaget; kontrasten er flot og leverer både hygge, æstetik og lys – det sidste garanteres i øvrigt også af de 10 lysindfald, der alle kan åbnes for optimal udluftning på de varme sommerdage. Fra stævn til hæk er der langs rufsiderne opbygget skabe, hylder og stuverum i det gedigent forarbejdede træ, hvor man må lede forgæves efter sprækker og unøjagtigheder, også i de mere skjulte områder. Her er der ikke gået på kompromis. Til bb. er der efter nedgangen først det L-formede pantry med dobbelt vask, aflæggeplads, komfur og køl. Herfra er der efter mellemgang med stort klædeskab adgang til agterkahytten med dens brede dobbeltkøje. Overfor til sb. er det rummelige toilet, der udover dusch og håndvask har skab til vådt søtøj – fin detalje. Kortbordsområdet med instrumenter ligger lige foran i samme side, fulgt af hovedsalonens to langsgående sofaer, den ene L-formet. – En mellemgang med klædeskabe fører frem til den hyggelige forkahyt, med klædeskab til sb og lækkert, lille aflæggebord foran køjen til bb. Gennemtænkt, flot og superpraktisk velfungerende indretning. Båden er med ratstyring og fremstår velholdt og sejlklar. Se udstyrsliste herover(på www.hbs.dk). For detaljerede oplysninger om HR 342 se Hallberg Rassy’s egen flotte præsentation af modellen her: https://www.hallberg-rassy.com/sv/batar/aldre-modeller/hallberg-rassy-342/
Man fornemmer tydeligt deres stolthed over båden. Båden fremvises efter aftale, af sælger selv, i Kolding. Bemærk venligst at der er 8 brochure/model fotos i præsentationen, på hbs.dk er det de sidste 8 fotos.

Del båden her

Udstyrsliste/Inventory

Download

Kontakt os
Husk at afkrydse feltet i bunden (Jeg er ikke en Robot)