Helsingør Bådsaalg - Telefon +45 28 35 37 73

logo hbs1

Maxi 100

Specifications

  • Sag nr.: 2366
  • Søsat: 1984
  • Længde: 9,50 m. + bovspryd.
  • Bredde: 3,23 m.
  • Dybgang: 1,55 m.
  • Deplacement: 4.600 kg
  • Motor: Volvo Penta D1-30 årg. 2008, ferskvandskølet. 960 driftstimer.
  • Pris: 199.000 DKK.
  • Udstyrsliste/Inventory: Download her

Beskrivelse

Maxi 100.
Maxi 100 er den forbedrede efterfølger til Maxi 95 og er konstrueret af Nordens mest succesfulde konstruktører svenske; Pelle Petterson. Han står bag over 60 af de mest populære bådtyper, solgt i tusinder af eksemplarer. Herunder alle Maxi bådene. Alene Maxi 95 er produceret i utrolige 1.600 eksemplarer fra 1974 og frem til 1982. De senere producerede(fra 1981) Maxi 100 Og Maxi 100PS er begge afledt af Maxi 95. Her kan du læse mere om Maxi 100/100PS: http://www.maxisidorna.com/maxi/data/15
Pelle Petersons succes skyldes hans evne til at tegne velsejlende både kombineret med en sjældent set sans for indretning, altid med et væld af praktiske detaljer, bygget til mennesker i et super funktionelt design og med masser af stil, stemning og hygge.
Her kan du se Pelle Petterssons mange andre både:http://www.udkik.dk/app/ydshow.jsp?locale=da_DK&id=Pelle+Petterson
Maxi 100 er en velsejlende turbåd, med moderne undervands skrog & top rig.
En familievenlig turbåd der også kan gøre sig på kapsejladsbanen.
Stort velbeskyttet cockpit med dejligt høje cockpitkarme. Netop når man træder op fra cockpittet mærker man at Maxi 100 er en forbedret version af Maxi 95. Sidedækket man træder op på er markant bredere og man kan faktisk gå hele vejen agterud, forbi cockpittet. Et stort plus.
Selvfølgeligt er her god stuveplads & teak på den selvlænsende dørk. Stort frit fordæk og dejligt bredde sidedæk sikre arbejdsvenlighed og gode adgangsforhold. Skroget har smukke harmoniske linjer & høj, æstetisk positiv hæk der ikke slæber i vandet.
Stor agterkahyt med dobbelt køje. Perfekt hule til ungerne.
Praktisk L-formet pantry. Komfur med ovn.
I modsat side rummeligt toilet med vask. Lyst og venligt.
Hyggelig salon med stort side arrangement, med mange siddepladser, som nemt omdannes til 2-3 komfortable køjer. Reel forkahyt med dobbelt køje. Båden har ratstyring og der er kælet for aptering med rigelig brug af teak.
Båden fremtræder i en for alderen ok stand. Vinduer er skiftet og ny kraftig Volvo Penta D1-30 hk motor er isat i 2008, har gået 960 timer. Instrumenter er ældre og båden er prissat realistisk herefter. I øvrigt udstyrer med varme, spiler m. mastepose, varmt vand, septiktank, ankerspil og bådstativ. 
Langt bovspryd letter ombordstigning og har gjort plads til 2 rulleforstag. Der inderste er dog slidt i profilen/slæden. Der er lavet en forsikrings skade i bunden 2017 på Humlebæk bådeværft. Dokumentation herom kan fremsendes.
En af de bedste familie både i klassen også til sejlads med de lidt større børn, bla. takket være den separate agterkahyt. Maxi 100 giver utrolig meget sejlglæde, plads og brugsværdi til relativt få penge og så er båden bygget til datidens strenge nordiske kvalitetskrav. Et super reelt køb også for førstegangskøberen.
Sælges i formidlingssalg for privat sælger.

Del båden her

Udstyrsliste/Inventory

Download

Kontakt os
Husk at afkrydse feltet i bunden (Jeg er ikke en Robot)