Helsingør Bådsaalg - Telefon +45 28 35 37 73

logo hbs1

X-99

Specifications

  • Sag nr.: 2387
  • Søsat: 1985
  • Længde: 10 m
  • Bredde: 3 m.
  • Dybgang: 1,75 m.
  • Deplacement: Ca.3.000 kg.
  • Motor: Yanmar 3YM30AE 30 HK, ferskvandskølet, årg. 2015.
  • Pris: 199.000
  • Udstyrsliste/Inventory: Download her

Beskrivelse

X-99 Yacht. Den velkendte klassiker fra X yacht. Den første X-99 så dagens lys i 1985 og den første uge blev der solgt utrolige 100 X-99. Der er i alt produceret ca.500 stk. x-99.
X-99 står for fart, manøvredygtighed og komfort på vandet - til dig, vennerne, og hele familien.
X-99 er en båd der giver stor sejlglæde og mulighed for at komme hurtigt frem i en kapsejlads, men samtidig kan fungere som en rigtig god turbåd for hele familien.
Båden er rigget med en 7/8-rigning, som giver mulighed for at trimme masten utroligt præcist, så man virkelig kan udnytte vindens fulde potentiale.
Kahytten er udstyret med et lille pantry, med gaskomfur, splinterny 120 L ferskvandssystem og hane til saltvand. I forkahytten er der desuden installeret toilet, så der er virkelig mulighed for at ligge for anker op til flere dage i streg.
Salonen om læ er indrettet meget traditionelt med et klapbord i midten og sofaer på begge sider. Hvis man under kapsejlads ønsker mere plads, kan bordet ganske let afinstalleres, så den under bordet skjulte “slingre-bøjle” kommer frem.
X99 har et stort spaderor, som giver en meget fintfølende og manøvredygtig båd. Sammen med den kun 4 år gamle 30 hk Yanmar motor, giver det en båd, der er let at få sikkert i havn eller ind på en hyggelig ankerplads.
I 2015 installerede “Tempo Marine Service” en ny 30 hk Yanmar motor inklusiv sejldrev, nyt udstødnings og brændstofsystem samt en ny, dertil tilpasset, motorkasse med lydisolering. Motor er en anelse tung til båden, men ifølge sælger er det ikke et problem, med mindre man sejler seriøs kapsejlads.
Til gengæld har man et dejligt kraft overskud. Dejligt når vejr og strøm er imod og man bare vil i havn.
I 2017 blev båden udstyret med ny navigationspakke fra Garmin, fik nyt rorleje, samt renovering af roret og lavet gennemgående renovering af riggen. Endvidere blev undervandsskroget slebet i bund, fik nye gennemføringer, ventiler og slangestudse og blev genopbygget med 5 lag Hempel epoxy-primer og 2 lag Hempel bundmaling.
I 2018 fik båden nye specialfremstillede vinduer ved “Københavns motorbåd og yachtværft”. For info om udstyr mv. klik og se udstyrslite lige under prisen herover.
Ligger i København. Kom med et seriøst bud.

Del båden her

Udstyrsliste/Inventory

Download

Kontakt os
Husk at afkrydse feltet i bunden (Jeg er ikke en Robot)