Helsingør Bådsaalg - Telefon +45 28 35 37 73

logo hbs1

Lotus 40

Specifications

Beskrivelse

Lotus 40
En rigtig velsejlende og dejlig Lotus 40 til salg. Mange forbedringer og fornyelser bla.: Nyt storsejl med gennemgående sejlpinde fra 2017. Nye vinduer med alu rammer og glas i panserglas ca.2015. Bom presenning fra 2017. Genakker med udrustning fra 2016. Nye Andersen spil 2015 med self-talling til genua, nyt hovedskot. Bund afrenset og bygget op med 5 lag primer i 2014. Bundmaling: VC17. Foldepropel i messing med ny aksel og roterblade fra 2005. Motor fra 2001, renoveret i 2012.
Rigtig hyggelig kahyt med aptering i massiv teak. Sprayhood, cockpittelt. Kortplotter med nye kort over Danmark, nord Tyskland og vest Sverige. Indenbords motor i god stand. Nyere teak cockpit i 10 mm, kraftig skandæksliste i teak. Anker, ankerline m. bly.
 Lotus er konstrueret i første halvdel af 70’erne af svenskerne Harry Becker og Ludwik Zienkiewicz i bedste skærgårdskrydser stil. Især Harry Becker har været meget produktiv i sin karriere og om nogen præget bådebygger traditionen i Skandinavien. Læs mere om denne spændende bådtype her: http://lotus40.dk/home/forside/index.htm.
Fribord er malet og fremstår med kosmetiske småskader. Samme glade ejer i 34 år. Hvis du kan lide at sejle fra de andre, er det her muligheden i en hurtig, sødygtig og smuk båd til al slags vejr.
Lotus 40 er en 12 meter lang slank skærgårdskrydser-type, en rigtig sejl-sejlbåd som Molich 12 meter, BB 10M og Ylva med flere.
Vi giver sælger ordet: Vi har valgt Lotus, fordi den er velsejlende til både tur- og kapsejlads, smuk, sikker og så har den agterkahyt med plads til to voksenkøjer, som alternativt kan være børneområde eller stuveplads. I alt 6 køjepladser. Vores to børn er praktisk taget vokset op på båden.
Skarp pris for så meget sejlgælde. Båden kan beses på land på Svanemøllen havnen efter aftale.

Del båden her

Udstyrsliste/Inventory

Download